Pályázatfigyelés

Fő feladatunknak tekintjük a mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási feltételeinek javítását, a felhasználható források felkutatását, fejlesztések és beruházások pénzügyi megvalósításának megtervezését, levezénylését, pénzügyi nyomon követését, lejelentését.

Naponta jelennek meg különböző pályázati kiírások, egyre több a pályázatot kiíró szervezet, intézmény, egyre több a támogatott cél és célcsoport. Mi abban segítünk, hogy több száz forrásból válogatjuk, gyűjtjük az információkat, amelyeket ügyfeleink elvárásainak megfelelően jutattunk el számukra.

Folyamatosan nyomon követjük az Európai Unióban, illetve Magyarországon rendelkezésre álló lehetőségeket annak érdekében, hogy partnereinket friss információkkal láthassuk el.  Biztos kézzel segítjük partnereinket, hogy olyan forrásokat tegyünk elérhetővé számukra, amelyek hosszútávon biztosítják a sikeres működést, és lehetővé teszik a piaci pozíció javítását, a folyamatos és fenntartható növekedést.

Pályázat figyelési rendszer - a pályázati rendszerek naprakész nyomon követése

Pályázati kiírások figyelése, megfelelőség vizsgálata:
Folyamatosan keressük a Megbízóink fejlesztési céljainak megfelelő pályázati lehetőségeket, felkutatjuk az Ügyfeleink elvárásaihoz, a szükséges beruházásaihoz megfelelő forrásokat. Ezt követően összegyűjtjük a lehetséges pályázatokat, forrásokat, illetve összeállítjuk a forrástérképet.
Pályázati forma kiválasztása:
Személyes konzultáció során kiválasztjuk a pályázatok közül azokat, amelyek az ügyfelünk iránymutatásai alapján prioritást élveznek.


Partnereink