CQI/IRCA Vezető auditor képzés ISO 14001:2015 - 2226

Környezetközpontú irányítási  rendszer szerinti tanfolyam!KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

Részvételi szándékukat kérjük a letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével, minél hamarabb jelezze az iroda@ertokft.hu címen, vagy küldjön üzenetetaz oldal alján található Kapcsolat pontnál!

A partneri és képzési jogok a CertUnion tulajdona!


IDŐPONT MÓDOSULÁS OKA: Az IRCA követelményei szerint a képzésen a résztvevők létszáma kötött, amely követelmény nem teljesülése a képzési időpont módosulását vonja maga után. 
EGYEDI IGÉNYEKHEZ IGAZODVA KIHELYEZETT KÉPZÉST TARTUNK előzetes egyeztetés alapján- kérdés estén keresse munkatársainkat

Képzés célja: A hallgató legyen képes környezetirányítási belső és/vagy külső auditok lebonyolítására, a dokumentációs rendszer átvizsgálására, a környezetközpontú kultúra terjesztésére, team-munka vezetésére, kommunikációs problémák kezelésére.Harmadik fél által lebonyolított auditok teljesítésére való felkészítés

Kinek ajánlott: 
Közép- vagy felső vezetőknek, akik saját cégük, vagy külső cég környezetirányítási rendszerének felülvizsgálatát végzik

A részvétel feltételei: Középfokú vagy felsőfokú iskolai végzettség (előny: legalább 1 éves auditálási gyakorlat, valamint már meglévő, az előző (akár MIR vagy KIR) szabvány szerinti vezető auditor végzettség).

Képzés elvégzésének igazolása: Tanúsítvány - Sikeres vizsga esetén „Környezetirányítási auditor” tanúsítványt kapnak az IRCA jóváhagyásával.

Képzési díj: Környezetirányítási vezető auditor képzés 239.000 Ft +ÁFA / fő
 
A vizsga díja: 50.000 Ft + ÁFA

A képzési díj magában foglalja az oktatási anyag díját, az ellátás és az ebéd díját.

A képzési díj nem tartalmazza a szállás és az utazás díját.

Igény esetén segítjük a szállásfoglalást és az utazás szervezését.

Tematika:

I. A környezetközpontú irányítás fejlődése és alapismeretei:
A hallgatók szerezzenek háttér-ismereteket az ISO 14001: 2015-ös szabvány elemeiről és előírásairól, ismerjék meg a környezetirányítás alapelveit, a környezetirányítási rendszer kiépítésének okait, célját és a dokumentumokra jellemző hierarchiát.
II.   Környezeti szabályozások
      A hallgatók megismerik a környezetvédelmi szabályozás területeit (törvények, rendeletek, szabványok) és az információs csatornákat, amelyeken ezeket folyamatosan figyelemmel kísérhetik.
III. Környezeti hatások
      A hallgató megismeri a környezeti tényezők hatásait, és képessé válik a környezetközpontú irányítási rendszer bevezetésének előkészítésére.
IV.  A környezeti teljesítés javítása
      A hallgató megérti az új teljesítési szabványok célját, a fenntartható fejlődés fogalmát, a környezeti teljesítés javítása stratégiáját és módszerét.
V.   A környezeti auditálás
      A hallgatók megismerik az auditálás célját és típusait, az audit tervezését, előkészítését, levezetését, jelentések készítését, az utógondozások szükségességét.
VI.  Az ISO 14001 követelményei
      A hallgatók megtanulják helyesen értelmezni a szabványos követelményeket.
A link segítségével a CQI weboldalára juthatnak el, melyen rá lehet keresni a CertUnion ATP partnerségére, valamint akár a tanúsított képzésekre is!

https://members.quality.org/quality/atp_Profile.aspx?ID=6071746

 
CQI IRCA Certified Course logo (002)

Kapcsolattartó:

Szabó Anita – oktatásszervező

iroda@ertokft.hu

06/30–456-8424


Partnereink

  • EBOND Kft.
  • Konformitás Tanúsító Kft.
  • PC TRADE SYSTEMS Kft.
  • PROFIL - COPY Kft.
  • TACHOTAX Kft.