OKTATÁS

-1/Nov/30

Oktatási témák:
 

Vezető auditor és belső auditor képzés MSZ EN ISO 9001 és egyéb irányítási rendszerszabványok követelményei szerint.

Irányítási rendszer ismeretek oktatása több rendszerszabvány szerint - pl.: minőségirányítási ismeretek: bevezetés az MSZ EN ISO 9001  szabvány ismeretébe.

Európai Uniós ismeretek: az európai integráció ismertetése, hasznos tudnivalók az EU politikájáról, támogatásairól, intézményeiről, stb.

Pályázatkészítési ismeretek: pályázati források áttekintése, a projektkészítés lépései.

Pénzügy, kontrolling, marketing és vezetéselmélet: általános és vállalati pénzügyek áttekintése, a kontrolling, a menedzsment és a vezetéselmélet áttekintése, gyakorlati tudnivalói.

Informatikai képzés: felhasználói szintű informatikai ismeretek oktatása.


Az oktatás irányára az oktatási órák számától, illetve az oktatott csoportok létszámától függ.

MOBIL OKTATÁSI KÖZPONTAz Értő Kft. új szolgáltatása oktatások szervezése és lebonyolítása. A Mobil Oktatási Központ lényege, hogy az oktatás egyedi formában, a megrendelő igényéhez igazított módon történik előtérbe helyezve a kis létszámú csoportok oktatásának előnyeit.

Partnereinknek nem kell mást tennie, mint kiválasztani az igényelt oktatást és mi a kívánt helyen megtartjuk azt. Ezzel a megrendelő mentesül a munkatársak utaztatására eső költségektől, és az utazás alatti munkaidőre eső bérköltségektől. Az oktatásokhoz szükséges eszközöket, kellékeket társaságunk biztosítja.