ISO 9001

Minőségirányítási rendszer – MSZ EN ISO 9001:2015


A megbízhatóság egyik fokmérője, hogy képes-e egy szervezet folyamatosan a vevői és a jogszabályi követelményeknek megfelelő terméket, szolgáltatást nyújtani partnerei részére. Többek között e kettős követelményrendszernek való megfelelés elősegítése érdekében hozták létre a Nemzetközi Szabványosítási Szervezetben az ISO 9001-es szabványt.


Miért alkalmazzuk a Minőségirányítási Rendszert?

A másik alapgondolat az, hogy a szabvány követelményrendszerének összeállításával segítséget adjanak bármely tevékenységi kört folytató, bármely társadalmi kultúrában dolgozó szervezet számára, hogy az előzőekben felsoroltakat meg tudják valósítani.


Mit jelent a Minőségirányítási Rendszer?

A követelmények a felső- vezetés elkötelezettségétől, a vállalat irányításától, a szabályozott folyamatokon át (beleértve a szükséges ellenőrzéseket, javításokat) a hibák megelőzéséig és a vállalkozásfejlesztésig szinte a szervezet teljes tevékenységét lefedik.


A Minőségirányítási Rendszer tanúsításának előnyei

megfelel a hazai és a meghivatkozott nemzetközi normáknak,
rendszeresen – bevonva az érintett munkatársakat – rendszer szemlélettel vizsgálja felül és fejleszti a társaság működését, tevékenységének hatásosságát.

javítja a szervezet külső-belső megítélését, hírnevét,
növeli a munka hatékonyságát, eredményességét,
hozzásegíti a vezetőséget az erősségek és a gyengeségek feltárásához.


Partnereink

  • EBOND Kft.
  • Konformitás Tanúsító Kft.
  • PC TRADE SYSTEMS Kft.
  • PROFIL - COPY Kft.
  • TACHOTAX Kft.