Számolja ki karbon lábnyomát!

Mit is jelent a karbon lábnyom?

A karbonlábnyom, vagy carbon footprint segítségével meghatározható, hogy mennyi egy személy, szervezet, rendezvény, vagy termék teljes - direkt és indirekt - üvegházhatású gáz (ÜHG) kibocsátása, melyet kilogramm vagy tonna CO2 értékben adunk meg. A COekvivalens értékben kifejezett érték megalapozott tudományos módszerrel kerül meghatározásra.

A karbonlábnyom számításokra növekvő igény mutatkozik az elmúlt években. Egyre több vállalat használja a karbonlábnyom számítást, hogy előállított termékeit, vagy szolgáltatásait megvizsgálja, illetve mérje saját környezeti teljesítményét, vagy akár benchmarkként, a versenytársakkal való összehasonlításra használja fel.

Ne maradjon le, számíttassa ki Ön is velünk vállalkozása/terméke/szolgáltatása/rendezvénye/autóflottája, stb. karbonlábnyomát!

 

Nálunk nem csak egy egyszerű jegyzőkönyvet kap, amiben leírjuk, hogy mennyi a karbonlábnyoma!

A fenntarthatósági szakember csapatunk komplett szolgáltatást kínál, amelyben kiemelt szerepet kap a környezettudatos marketing.

Ez mit jelent? Használja a társaságunk által biztosított „zöld kommunikáció”-t!

Ha egy ekkora lépést tett, akkor ezt ne tartsa titokban! Szakképzett marketing és PR csapatunk kérésére egy komplett tanulmányt készít el, melyben kidolgozzuk, hogy hogyan tudja betenni a közvélemény fejébe, hogy Ön egy Fenntartható vállalkozást vezet, vagy egy Fenntartható rendezvényt szervez.

Rengeteg olyan eszköz van, amivel könnyedén elérheti azt, hogy felfigyeljenek Önre és cégére, pozitív üzenetét át tudja adni minél több embernek.

Váltsa készpénzzé a jó PR-ból fakadó előnyöket!

Bármilyen kérdés, kérés, vagy ajánlatkérés ügyében kérem írjon egy e-mailt a iroda@ertokft.hu e-mail címre, és hamarosan válaszolunk!