A Cosmac vezető szerepet tölt be a kerámia-, márvány- és üvegfeldolgozó gépek gyártásában.

Az 1990-ben alapított társaság komoly tapasztalatokat szerzett ezen a téren, és manapság megbízható és teljesítőképes termékeket kínál ügyfeleinek.

Több, mint 20 éves technikai tapasztalattal rendelkezik, ami ideális partner a testreszabott gépek és berendezések gyártásában az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően.

Csempevágó, karimázó, formázó és csiszoló gépeink, valamint a kifejezetten mozaikok gyártására és kezelésére tervezett gépek folyamatos kutatás eredménye, amelynek célja új alkalmazható megoldások keresése kis-, közép- és nagyvállalkozások gyártására és késztermékeire.

Az új megoldások megismerése és a változó kereslet kielégítése érdekében a Cosmac mindig felhívta a figyelmet a piaci igényekre és trendekre. Ez a helyzet például a következő gépek esetében:
A „partvonal”, a „műszaki” és a „V-CAP” lépcsők letörésére használt vágógépek.

Minden CE-jelölésű gépünket közvetlenül a helyszínen tervezzük és valósítjuk meg, az olasz és az európai biztonsági és minőségi előírásoknak megfelelően.

A Cosmac felszerelések rendes karbantartást igényelnek, és az összes eredeti alkatrész és kiegészítő rendelkezésre áll raktárában, a maximális hatékonyság és megbízhatóság garantálása érdekében.

Továbbá szakosodott szakembereink képzett támogatást és értékesítés utáni szolgáltatást kínálnak Olaszországban és külföldön.

Hosszú évek óta a legjobb kereskedők azok az ügyfelek, akik lehetőséget biztosítottak számunkra, hogy növekedjünk és piaci részesedést szerezzünk.